O'zbekiston Respublikasi,Andijon shahar, Do'stlik ko'chasi, 4-uy +998(74) 224 2001 adpi@edu.uz

OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYASI ASOSLARI

30oziqovqattexnologiyasiasoslarivasiyevmg.jpeg
Darslik

OZIQ-OVQAT TEXNOLOGIYASI ASOSLARI

Darslikda don, un, yorma, omixta yem, non, makaron, qandolatchilik, moy va yog'lar, qand, go'sht, sut, pivo va konservalangan mahsulotlar texnologiyasi ilmiy asoslari bayon etilgan hamda xomashyo va materiallarning tavsifi keltirilgan.

Sahifa soni: 400
Tur: Darslik
Kutubxonada mavjud: 500
Yuklangan sana: 19.04.2025
Til: o‘zbek tili(o`zbek tili)
Janr: O'quv darslik
Ko'rilgan:
Yuklab olingan:
Muallif: M. G'. VASIYEV, Q. O. DADAYEV, I. B. ISABOYEV, Z. Sh. SAPAYEVA, Z. J. G'ULOMOVA
Ko'rish Yuklab olish

Manzil

O'zbekiston Respublikasi,Andijon shahar, Do'stlik ko'chasi, 4-uy

adpi@edu.uz

+998(74) 224 2001

© ADPI ARM. Barcha huquqlar himoyalangan.